دولت باید پایگاههای اجتماعی و طرفداران خود را پیدا و آنها را تقویت کند.
رئیس مجمع زنان اصلاحطلب خراسان رضوی گفت: دولت باید به جای این که انرژی خود را صرف پاسخگویی به حاشیهها کند باید پایگاههای اجتماعی و طرفداران خود را پیدا و آنها را تقویت کند.
شهناز رمارم نقد را یک فرآیند سازنده دانست افزود: کسی که نقادی میکند نقاط مثبت و منفی را میبیند و به پویایی حرکتها کمک میکند و اگر میخواهد به بیان نقاط ضعف بپردازد طوری آن را ارایه میکند که به سمت سازندگی برود.
اهم دیدگاههای سرکار خانوم رمارم به شرح ذیل است:
- زبان نقد باید بدون تحقیر، تهدید و تخریب وبلکه مشوقانه و منصفانه باشد.
- تخریب بنا ندارد بخشهای مثبت جریان را ببیند بلکه به دنبال بزرگ کردن نقاط منفی با رنگ و لعاب عامه پسند و تحریک کننده است، یعنی نقاط منفی را برجسته میکند و قصد دارد جایگاه مقابل را تضعیف کند.
- تخریبهایی که در حال حاضر شاهد آن هستیم توسط گروههایی است که با انتخابات ۲۴ خرداد غافلگیر شدند.
- آنان فکر میکنند مردم تصادفی به دولت منتخب رای دادند به همین جهت منافع خود را در خطر میبینند.
- در دولت فعلی تشکیلات حزبی انسجام لازم را ندارد تا در هنگام ضرورت وارد شوند.
- در این دولت گروههای شناسنامهدار وجود دارد اما فرصتی برای بازسازی و شناسایی آنها نیست.عدهای از افراد خودشان را پشت بعضی از اسامی پنهان میکنند و مدعی میشوند که شناخته شدهاند و جزء گروههای شناسنامه دار به شمار میآیند.حزبی که ارکان و اعضای آن از ۱۰ سال قبل است و حتی احکام آنها تمدید نشده و براساس شرایط رسمی و قانونی فعالیت انتخاباتی هم ندارد، حزب نیست.احزاب شناسنامهدار اولا باید شرایط فعالیت رسمی خود را فراهم کنند و بعد به بیان دیدگاه های سیاسی و فعالیتهای تشکیلاتی خود بپردازد، در این زمینه وزارت کشور باید فعال و حرکتهای مثبتی را صورت دهد.
- اصلاحطلبها در شرایط فعلی منسجمتر هستند زیرا رهبر واحدی به نام خاتمی دارند.
- رییس جمهور باید ستادهایش را به صورت منسجم پشتیبانی کند و فاصله بین مردم و دولت را از بین ببرد.این حلقه مفقوده باعث شده که دولت نتواند با مردم ارتباط برقرار کند.
- دولت درمقابل تخریب ها باید سعه صدر از خود نشان دهد و از دلسوزان و مشوقانی که خواهان تغییر، اهل تفکر و اندیشه هستند، حمایت کند.
- روحانی تنها رئیس جمهوری است که پایگاه اجتماعی خود را شناسایی نکرده و ارتباطش را با بدنه رایدهندگانش برقرار نکرده است.هر دولتی بعد از هر انتخاباتی توانست با رای دهندگان خود ارتباط برقرار کند، ستادهایش را تقویت و تبدیل به دفاتر مردمی کند، مانند دولت خاتمی که از دل طرفداران آن حزب مشارکت و دولت احمدی نژاد که از دل طرفدارانش جبهه پایداری بیرون آمد.
منبع: ایسنا
- دوشنبه, ۲۹ مهر ۱۳۸۷، ۰۶:۲۷ ب.ظ