خورشت یخنی درگزی و دستور پخت
شنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۱، ۰۲:۲۵ ق.ظ
خورش یخنی ساده (غذای محلی درگز)
موارد لازم:
- گوشت ران با استخوان گوسفند 300 گرم
- پیاز داغ عسلی فراوان
- زعفران آب کرده 2 ق سپوپخوری
- کره یا روغن حیوانی
- نمک و فلفل
دستور پخت:
-
گوشت را شسته و خرد کرده و با کمی روغن تفت داده و پیاز داغ عسلی و زعفران رو اضافه کرده و بار بزارین تا با شعله ملایم کاملا بپزه . این خورش نباید خیلی آبدار باشه .در انتها کمی کره یا روغن حیوانی برا طعم بهتر روش میریزن .برای تزیین میتونین از مغز بادام و پسته استفاده کرد .
دستور و عکس از ژاله
نکات مربوط به خورش یخنی ساده (غذای محلی درگز)
- نمک رو در انتها اضافه کنین .
- شنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۱، ۰۲:۲۵ ق.ظ