ستار بهشتی کشته شد - قتل یک وبلاگ نویس منتقد در بازداشتگاه - ادامه شایعات و ابهامات و سکوت بی جواب مسئولین
چه کسی ستار را کشت؟ قاتل او الان کجاست؟!
ستار بهشتی وبلاگ نویس منتقدی بود که در وبلاگ خود از وضع کشور و سیاست های حاکم سخن انتقادی می گفت.
چندی پیش در سایت ها و شبکه های ماهواره خبری مبنی بر بازداشت و قتل این وبلاگ نویس منتشر شد که بانی بهت و حیرت همگان بود.
بعد از این همه اتفاق وحشتناک و جنایت هولناک سوال اینجاست که این شخص چکاره بود؟ چرا مرد؟ بانی و مسئولان این مرگ چه کسانی بودند؟ با آنها چه برخوردی می شود؟ چرا مسئولین سکوت کرده اند؟
اخباری مربوط به این مرگ مشکوک را جهت اطلاع شما می آوریم:
نایب رئیس مجلس از تشکیل کمیته ویژه بررسی مرگ ستار بهشتی وبلاگ نویس زندانی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خبر داد و خواستار ارائه گزارش هر چه سریعتر این کمیسیون شد. احمد توکلی گفت: توصیه می کنم بجای سخت گیری به وبلاگ نویسان به دنبال مسئولان و صاحب منصبان فاسد و متهم به فساد باشید که اینگونه بلاها را به سر مردم می آورند....
سایت کلمه: ۴۱ زندانی سیاسی محبوس در بند ۳۵۰ اوین شهادت دادند که در ساعاتی که ستار بهشتی در این بند بوده آثار شکنجه ها و ضرب و شتم را بر بدن وی دیده اند.
سه وبلاگنویس حزبالله با انتقاد از ادامه سکوت مقامهای پلیس و قضایی در خصوص نحوه مرگ ستار بهشتی٬ از این مقامها خواستند سکوت خود را شکسته و در خصوص این پرونده به مردم توضیح دهند.
ستار بهشتی ۳۵ ساله٬ اهل رباط کریم هفتم آبان توسط پلیس فتا دستگیر و «حین بازجویی» کشته شد٬ اما پلیس و مقامهای قضایی تاکنون در این خصوص هیچ واکنشی نشان ندادهاند.
وبلاگ «آهستان» با انتقاد از این «بیتفاوتی» مقامهای مسئول٬ نوشته که آنها «اصلا احساس نمیکنند باید درباره عملکرد خود پاسخگو باشند.»
این وبلاگ نوشته است: «کمترین وظیفه مسئولان مربوطه (پلیس فتا) این است که حرفی بزنند. اگر ادعای رسانهها اشتباه است، آن را تکذیب کنند و در صورت صحت خبر، درباره اصل ماجرا توضیح بدهند.»
«آهستان» در ادامه پست خود آورده اگر در پرونده ستار بهشتی «اشتباهی» صورت گفته باید با «مقصر» آن برخورد شود و دلیلی ندارد مسئولان در این پرونده به سکوت خود ادامه دهند.
این وبلاگ خطاب به مقامهای پلیس نوشته است: «اگر {آقای بهشتی} به مرگ طبیعی از دنیا رفته، ثابت کنید؛ اگر هم بر اثر شکنجه، مسئولیتش را بپذیرید! چرا سکوت؟»
«آهستان» در پایان پست خود اضافه کرده است: «مگر یک وبلاگنویس ساده چه جرم بزرگی میتواند مرتکب شود که مستحق مرگ باشد؟!»
وبلاگ «هابیل» یکی دیگر از وبلاگهای نیروهای «ارزشی» است که با انتشار پستی از فرماندهان پلیس فتا پرسیده چرا تا کنون درباره پرونده ستار بهشتی سکوت اختیار کردهاند.
این وبلاگ از مقامهای مسئول پرسیده است: «فکر نمیکنید این سکوت، مثل بسیاری رفتارهای دیگر منجر به تخریب اعتماد عمومی به رسانههای داخلی و در کل مایه کاهش اعتماد به نظام خواهد شد؟»
وبلاگ «منتقد٬ مستقل» نیز در پستی براساس شنیدههای خود نوشته پلیس فتا پس از ناکامی در بازجویی از ستار بهشتی وی را در اختیار پلیس آگاهی قرار داده که در حین بازجویی این وبلاگنویس جان باخته است.
این وبلاگ نوشته است: «کسانی که منجر به این فاجعه و آبرو ریزی برای نظام شدهاند، خیلی بیش از برخی از زندانیان سیاسی فعلی٬ مرتکب فعالیت علیه نظام جمهوری اسلامی شدهاند.»
این وبلاگ محافظهکار در ادامه پست خود پرسیده که «تشویش اذهان عمومی بیشتر از اینکه مردم بترسند از اظهار نظر و بهراسند از انتقاد و حتی گلایه از نظامشان و مسئولانشان؟»
وبلاگ «منتقد٬ مستقل» همچنین از مقامهای مسئول پرسیده است: «چرا ما این قدر با مقتضیات و ذات فضای مجازی و وبلاگ بیگانهایم؟ چرا وبلاگ نویسان از همهٔ طیفها مدام احضار میشوند به نهادهای امنیتی و نظامی؟»
«آهستان»٬ «هابیل» و «منتقد٬ مستقل» نخستین وبلاگهایی هستند که حاضر شدهاند در خصوص پرونده مرگ ستار بهشتی موضعگیری کنند.
موضعگیری انتقادی این سه وبلاگ مشهور حزبالله از سکوت مقامهای مسئول درباره پرونده آقای بهشتی میتواند الگوی مناسبی برای دیگر سایتها و وبلاگهای حزبالله باشد.