اخبار شهرستان درگز | Dargaz City News

شهرستان درگز در شمال شرق ایران و دارای طبیعتی زیبا و بکر است که تاریخی کهن و با ارزش دارد

اخبار شهرستان درگز | Dargaz City News

شهرستان درگز در شمال شرق ایران و دارای طبیعتی زیبا و بکر است که تاریخی کهن و با ارزش دارد

۱۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

علی نوروزی، مدیر بسیج دانشجویی ناحیه درگز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی، با اشاره به بیانات رهبری مبنی بر حمایت از تولید داخلی و خرید کالای ایرانی گفت: رکن رکین اقتصاد مقاومتی تولید ملی است و به همین جهت بر همگان واجب می باشد که در هر جایگاه و کسوتی می باشند تمام تلاش خود را برای تقویت تولید ملی به کار گیرند.

وی در بیان اهداف این اقدام گفت: این طومار به جهت قدردانی و حمایت از کلیه تولید کنندگان داخلی در تولید و بهبود کیفیت آن می باشد و امضا کنندگان این طومار عهد بستند که از مصرف کالاهای خارجی، دارای مشابه داخلی خودداری کنند و زمینه را برای تقویت تولید ملی از طریق خرید کالای ایرانی فراهم نمایند.  


رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان درگز گفت: برای اولین بار مایکروچیپ ( شناسنامه دار کردن ) اسب های یورقه شهرستان درگز انجام شد 
سروش پورآزاد گفت : در جهت ثبت نژاد اسب های یورقه منطقه خراسان در فدراسیون سوارکاری و با پیگیری های هیات سوارکاری شهرستان درگز برای اولین بار مایکروچیپ ( شناسنامه دار کردن ) اسب های یورقه شهرستان درگز انجام شد .
وی افزود: در مورخه 22 و 23 خرداد مهندس آریا ساعدی نماینده فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران در شهرستان درگز حضور یافت و در مرحله اول 40 اسب شهرستان درگز مراحل اول مایکروچیپ را گذراندند تا به زودی دارای شناسنامه شوند 
سروش پورآزاد گفت : با پیگیری های انجام شده در سال 95 مطالعه بر روی اسب های یورقه منطقه شهرستان درگز آغاز خواهد شد تا اسب های اصلاح ژنتیک و ایده آل یورقه را در اختیار داشته باشیم .
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان درگز خاطرنشان کرد: مرحله دوم مایکروچیپ اسب های یورقه شهرستان درگز و برگزاری کارگاه تغذیه اسب بعد از ماه مبارک رمضان برگزار می شود 
در ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت الهی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان درگز نسبت به برگزاری سی و نهمین دوره مسابقات قرآنی ویژه کارکنان ادارات شهرستان اقدام نمود. این مسابقات که با حضور فعال کارکنان قاری ادارات و در محل مصلی نماز جمعه شهرستان بر پا شده بود قاریان در رشته های قرائت تحقیق،قرائت ترتیل، حفظ، اذان و معارف به رقابت با یکدیگر پرداختند.لازم به ذکر است آقای حمید رضا حیدری از کارکنان زندان درگز که به نمایندگی از این اداره در این مسابقات حضور یافته بود در رشته قرائت موفق به کسب مقام دوم گردید .

IMG_2820

داشتم فکر میکردم چرا باید بین زندگی دو نفر در دو گوشه ی دنیا اینقدر تفاوت باشد!

ما در مدرسه هایمان هیچوقت کلاس رقص و باله نداشته ایم.
هیچوقت کارگاه نجاری نداشته ایم.
ما هیچوقت کلاسی با تمامی آلات موسیقی نداشته ایم.
ما هیچوقت در سلف مدرسه نچرخیده ایم تا در ظرفهایمان خوراکی های خوش آب و رنگ بریزند تا با اکیپمان سر میزی بخندیم و شاد باشیم و از پسر خوش قیافه ی تازه وارد یا درمورد دختر مشهور و باهوش مدرسه صحبت کنیم
ما هیچوقت پارتی آخر سال نداشته ایم.
ما هیچوقت روز اخر مدرسه کلاه هایمان را به هوا نینداخته ایم.
ما همیشه بازخواست شده ایم!
برای ناخن هایمان
برای موهایمان
برای...
ما هرگز نفهمیدیم تمیز بودن صورت چه منافاتی با شخصیت آدم دارد!؟
ما پدرمان در آمد بس که موهایمان را ازته تراشیدیم و اوج گرما لباس های سرتاپا تیره پوشیدیم و دختران مان زیر مقنعه عرق ریختند...
ما هرگز نفهمیدیم جنس مخالف شاخ و دم ندارد و مثل ما آدم است و میتوان با او بدون فکرها و نیت های شوم دوست شد، و به او اعتماد کرد.
راستش جنس مخالف هم هرگز این را نفهمید.
ما شیرین ترین روزهای نوجوانی مان با کابوس کنکور و
بهترین روزهای جوانیمان با سربازی...
ولی کسی به ما نگفت تو دیگر ۱۷ ساله نمیشوی.
ما قربانی خواسته هایی شدیم که پدر و مادرمان هرگز به آن نرسیدند!
هیچکس به ما نگفت جامعه هنرمند بیشتر میخواهد تا مهندس...
هیچکس نفهمید شب ها با رویای ساز یا بوم نقاشی به خواب میرویم.
هیچکس به ما نگفـت موفقیت پزشکی و مهندسی و وکالت نیست...
و هیچوقت نفهمیدیم انسان بودن ربطی به با کدام پا وارد دستشویی شدن ندارد.
و...
هیچکس به ما یاد نداد عاشق شدن را...
این روزها سرزمینمان تشنه ی فهم است!
ببار ای آگاهی...
ظهور باید در جمجمه ها رخ دهد.
نه در جمعه ها...............!!!
بخدا خدا همینجاست
در دل تو در افکارت!
و صدای تو را می شود و حرفهای تو را می فهمد

مهندس عبدالله حاتمیان در گفت‌وگو با ایلنا، اظهار کرد: اصلاح طلبان لیست امید را به اصلاحات محدود کردند، حال آن که تمامی کاندیداهای گنجانده شده در لیست امید اصلاح طلب نبودند، بلکه این لیست متشکل از اصلاح طلبان، اصول گرایان معتدل و همراه دولت بود.

وی با بیان اینکه اصلاح طلبان در عمل لیست امید را محدود کردند، تصریح کرد: اصلاح طلبان باید چتر اصلاحات را گسترده‌تر می‌کردند تا مستقلین و اصول گرایان معتدل هم در عمل زیر این چتر قرار گیرند.

حاتمیان با اشاره به اینکه نمایندگان نسبت به لاریجانی دیدگاه متعادل و مثبتی داشتند، خاطرنشان کرد: رایزنی فراکسیون رهروان ولایت به مراتب قوی تر از رایزنی لیست امید بود، از این رو سخنانی همچون عبور اصلاح طلبان از عارف واقعیت ندارد و توهمی بیش نیست، این سخنان سنجیده نیست چرا که دکتر عارف فردی متعادل، علمی، مجرب و قابل قبول هستند.

نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حمایت لیست امید در رای آوری لاریجانی موثر بود، هر چند که حمایت علما از ایشان هم وجاهت برای ایشان ایجاد کرده اما قطعا تاثیر لیست امید برای رای آوری ایشان بیشتر بوده است.

وی با اشاره به اینکه فراکسیون امید قدرتمند است و دستاوردهای خوبی خواهد داشت، تصریح کرد: مدیریت لیست بسیار مهم بود، اگر لیست امید را با همان 167 نفر منتخب در نظر بگیریم این دامنه در عمل محدود شد حال آن که جناح مقابل چترش را گسترده تر کرد.

حاتمیان با تاکید بر پرهیز از تندگویی و تندروی در عرصه سیاست تصریح کرد: اگر همچنان لاریجانی را از لیست امید بدانیم و اینگونه تحلیل کنیم که رئیس مجلس و نوائب هیات رئیسه از لیست امید هستند قضیه راحت تر قابل حل و فصل خواهد بود. هیات رئیسه مجلس را باید در جهت وحدت و همدلی تبیین کنیم، از این رو القاء جو وحدت و همدلی برای توسعه کشور ضروری است، چرا که این دیدگاه باعث پیروزی اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری 96 خواهد شد.

نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر لیست امید را به اصلاح طلبی صرف محدود کنیم، شکست خواهیم خورد، افزود: حتی تندروها بنا به ضرورت به دیدگاه توسعه محور و برخی کمتر و برخی بیشتر به وفاق و همدلی رسیده اند.

وی افزود: قطعا هیات رئیسه مجلس بر خط مشی اتخاذ شده از سوی نمایندگان تاثیر خواهد داشت، اغلب نمایندگان اصحاب علم و خرد هستند و هر یک برای خود وزنه ای سیاسی محسوب می شوند.

پیامک تبلیغاتی


به 120 هزار کاربر پیام رسان بپیوندید و هر ماه در قرعه کشی 10 دوربین حرفه ایی شرکت کنید!!

برخی از امکانات سامانه ارسال اس ام اس پیام رسان :

– بدون هزینه اولیه؛ تنها هزینه پیامک ها را پرداخت می نمائید!

– برگشت اعتبار پیامک های ارسال نشده

– اختصاص شماره رایگان جهت ارسال

– دریافت رایگان پیامک

– دیتابیس معتبر ارسال پیامک به مشاغل سراسر کشور به تفکیک شهر و جنسیت

– ارسال بر اساس پیش شماره تلفن همراه و کد پستی

– ارسال به تفکیک سن و جنسیت

– ارسال به تفکیک استان، شهر و منطقه

– ارسال از طریق دکل مخابراتی

– نظر سنجی پیامکی، مسابقات پیامکی

– خدمات برنامه نویسان

– ارسال دوره ایی

– و ده ها امکانات رایگان دیگر

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان درگز از افتتاح پیست موتورکراس و آفرود شهرستان درگز با مشارکت خیرین خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی کشور، رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان گفت: پیست موتور کراس و ماشین های آفرود شهرستان درگز به مناسبت ولادت حضرت قائم ( عج ) و با مشارکت خیرین افتتاح شد .
سروش پورآزاد گفت : این پیست در مساحتی بالغ بر 10 هزار متر مربع در مجموعه ورزشی شهید صیاد شیرازی شهرستان درگز با هماهنگی هیات موتور سواری و اتومبیلرانی خراسان رضوی و همکاری ادارات شهرستان و پیگیری های آقای پوران سرپرست هیات موتور سواری و اتومبیل رانی شهرستان درگزساخته شد 
وی افزود : مراسم افتتاح این پیست با حضور حمیدی فرماندار درگز، رمضانی رییس هیات موتور سواری و اتومبیلرانی خراسان رضوی، اعضا شورای اسلامی شهر درگز و مسئول دفتر نماینده شهرستان و حضور پرشور مردم درگز ( 7000 نفر ) برگزار شد . 
در مراسم افتتاح پیست کاروان قائم خراسان رضوی با حضور 150 نفر از رشته های کراس و آفرود و ریس در درگز حضور یافتند و ضمن برگزاری مانور در سطح شهرستان در محل پیست حاضر شدند .

از شنبه -هشتم خرداد ماه- دهمین دوره مجلس شورای اسلامی کار خود را رسما آغاز کرده است. منتخبان مجلس دهم بر اساس اصل 67 قانون اساسی سوگند نمایندگی برای انجام وظایف وکالت، امانت و تقوا یاد می‌کنند. متن سوگند نامه توسط رئیس جلسه قرائت می‏‌شود و نمایندگان به حالت اجتماع در حال قیام آن را تکرار و پس از انجام مراسم تحلیف، سوگندنامه را امضاء می‌کنند. 


نمایندگان اقلیت‌‏های دینی این سوگند را با ذکر کتاب آسمانی خود یاد خواهند کرد.


طبق ماده 26 آیین‌نامه داخلی،‌ پس از سخنرانی‌ها و طبق ادوار گذشته، منتخبانی که مراسم تحلیف را به جا آورده‌اند بر اساس قرعه‌کشی و به‌طور مساوی به 15 شعبه بررسی‌ اعتبارنامه‌های منتخبان مجلس دهم تقسیم می‌شوند و یکی از دبیران اسامی منتخبان در هر کدام از شعبه‌ها را از پشت تریبون رسمی قرائت می‌کند.


به همین مناسبت تصاویری از اعتبارنامه ملک الشعرای بهار اولین نماینده مردم درگز در مجلس شورای ملی (پیش از انقلاب) که در محل موزه خانه مشروطه تبریز محفوظ است، منتشر می‌شود:

ملک الشعرای بهار

عبدالله حاتمیان در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، با تاکید بر اینکه در حال حاضر گزینه ریاست مجلس قابل پیش‌بینی نیست، اظهار کرد: با توجه به اینکه از نظر اصلاح‌طلب‌ها، اصولگرایان و حتی مستقل‌ها،‌ تاکنون لاریجانی رفتار قابل قبولی داشته مورد تائید تمام جناح‌های سیاسی قرار دارد.

 

وی ادامه داد: از طرف دیگر عارف همراهی بخشی از مستقلین را دارا بوده و لیست امید نیز پشتیبان عارف است. اما به عقیده من فعلا نمی‌توان پیش‌بینی کرد که کدام یک عهده‌دار ریاست مجلس خواهد شد. بهترین حالتی که در این خصوص می‌تواند رخ دهد این است که ائتلافی منطقی بین اصلاح‌طلبان و اصولگرایان صورت گیرد و رقابت به صحن مجلس کشیده نشود.

 

حاتمیان با بیان اینکه آقایان عارف و لاریجانی هر دو افرادی محبوب، ‌معقول، ‌اهل علم، درایت، تدبیر و تعادل‌ هستند، افزود: پیشنهاد ما به این افراد این است که با یکدیگر به تفاهم رسیده و کنار بیایند و یکی از آنها ریاست مجلس را بر عهده بگیرد، البته احتمال شکل‌گیری چنین ائتلافی وجود دارد.

 

منتخب مردم درگز در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عدم حضور عارف به عنوان نماینده در ادوار پیشین مجلس دخالتی در نحوه ریاست وی بر مجلس نخواهد داشت، عنوان کرد: وی سال‌ها سابقه معاونت ریاست جمهوری، وزارت و... را داشته و فرد توانمندی است. نماینده مجلس نبودن نمی‌تواند بر نحوه ریاست وی در مجلس تاثیر گذار باشد. زیرا اطراف هر شخصی که به عنوان رئیس انتخاب شود تیم‌های قوی حضور دارند. نمایندگانی که سال‌ها تجربه نمایندگی داشته و جزء هیات رئیسه بوده‌اند قطعا این خلاء را پر خواهند کرد.

 

وی در خصوص مشی سیاسی مجلس دهم یادآور شد: مجلس دهم مجلسی تخصص‌ محور خواهد بود. تعداد متخصصان در این مجلس بالاست و بیش از 70 درصد منتخبان این دوره دارای تحصیلات دانشگاهی فوق‌لیسانس و دکتری هستند. دیدگاه این افراد قطعا دیدگاهی تخصصی خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود به مشکلات و فرصت‌ها فراروی کشور به صورت تخصصی نگاه شده و مسائل علمی و نه احساسی و هیجانی مدیریت شوند. به اعتقاد من تندروی سیاسی در مجلس دهم بسیار ناچیز خواهد بود.

 

حاتمیان با بیان اینکه مجلس دهم در زمینه سیاست خارجی و داخلی با دولت همراه خواهد بود، گفت: اکثریت مجلس دهم دولت را حمایت خواهند کرد و چوب لای چرخ دولت نخواهند گذاشت و تحلیلی مبنی بر اینکه حامیان دولت کمترین رای را در مجلس آورده‌ و نتوانسته‌اند با اکثریت خود به مجلس راه پیدا کنند اشتباه است.

 

منتخب مردم درگز در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: 167 نفر از لیست امیدی در مجلس حضور دارند، همچنین مستقلین عمدتا گرایش اصلاح‌طلبی دارند، معتدلین نیز با دولت همراه هستند و به طور کلی در هر شرایط حامیان دولت در اکثریت مطلق قرار خواهند گرفت.

 

حاتمیان با بیان اینکه به طور کلی مجلس دهم در ماندگاری دولت فعلی برای دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری نقش چندانی ندارد، افزود: در این زمینه دیدگاه مردم مهم است، اگر مردم حافظه تاریخی داشته باشند در می‌یابند که دولت یازدهم بسیاری از انرژی خود را برای برجام و سامان‌ بخشیدن به خسارات دولت‌های سابق گذاشته و بخشی از انرژی آن نیز صرف خنثی‌سازی توطئه‌های خارجی و تندروی‌های داخلی شده است، در حال حاضر نیز خیلی‌ها با برجام که دستاورد مهم دولت در این دوره بوده مخالف هستند.

 

منتخب مردم درگز در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به اعتقاد من اگر مردم حافظه تاریخی داشته باشند قطعا پیروز انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده آقای روحانی خواهد بود، پیش‌بینی می‌شود بلوغ و تکامل سیاسی مردم کشور را به سمت تعادل و مدیریت با تدبیر خواهد برد. کشور نیازمند تعادل، همفکری، همکاری و اطاعت از فرمایشات مقام معظم رهبری برای حفاظت در برابر تهدیدهای خارجی و کارشکنی‌های داخلی است.

 

وی همچنین اولویت خود برای فعالیت در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی را کمیسیون کشاورزی دانست و افزود: کشاورزی و صنایع وابسته به آن پایه توسعه اقتصاد کشور است، آسیب‌هایی از قبیل مهاجرت روستاییان به شهر به این دلیل است که تاکنون این بخش مغفول واقع شده و به آن توجه‌ای نشده است، بخشی از تغییرات نامبارک اجتماعی که امروزه رخ می‌دهد ناشی از بی‌توجهی به روستاها است و من با دیدگاه رونق کشاورزی و تولید وارد مجلس می‌شوم تا بتوانم حمایت‌های اساسی از این بخش داشته باشم.

جشن پایان سال تحصیلی 95_94 آموزشگاه خصوصی علامه شهرستان درگز درمحل سالن اداره ارشاد اسلامی درگز با حضور کارشناسان محترم اداره ی آموزش و پرورش و با اهدای جوایز به برترین های این آموزشگاه برگزار شد.


در کوران حوادث گوناگون پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در ماه سوم پرحادثه سال، «دوم خرداد» از آن رو ماندگار شده است که آغار دوره ای جدید در تاریخ سیاسی جمهوری اسلامی ایران و مبداء شگل گیری گفتمانی جدید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، انتخابات دور هفتم ریاست جمهوری را می توان یکی از پرشورترین و رقابتی ترین انتخاباتی دانست که پس از دوران ابتدای انقلاب و سال های دفاع مقدس، در پایان دولت آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی برگزار شد.

برای نخستین بار بود که نسل جوان و زنان نقشی تعیین کننده و جدی در عرصه انتخابات ایفا کردند و انتخابی را رقم زدند که به مثابه تحولی شگرف تحلیلگران، سیاستمداران و جامعه شناسان را به خود خیره کرد؛ گواه این امر نیز صدها جلد کتاب و مقالات متعددی است که در سالهای پس از این انتخابات که مقام معظم رهبری به آن «حماسه تاریخی» لقب دادند به رشته تحریر درآمد.

گزافه نیست اگر بگوییم برداشت و تحلیل سیاسیون در مورد همین انتخاب مردم در دوم خرداد 1376 بود که مسیر سیاست ایران در سال های بعد را شکل داد.

گرچه امروز گفتمان دوم خرداد در آستانه بیست سالگی بسر می برد و پس از آن گفتمان های «عدالت» و امروز «اعتدال» مطرح شده اند، اما کسی منکر نیست که شعارها و اهداف مطرح شده در دوم خرداد کماکان به عنوان یک گفتمان جدی و پشتوانه یکی از جناخ های اصلی کشور همچنان پررنگ است.

جماران به مناسبت نوزدهمین سالگرد دوم خرداد 76 سه روایت از آن انتخاب را منتشر می کند که خواندن آنها خالی از لطف نیست.

روایت اول از آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی است که آن روزها در حال به انجام رساندن کارها برای تحویل دولت به جانشین بعدی ساختمان سفید پاستور بود؛ روایت دوم از علی محمد بشارتی وزیر کشور آن روزها و مجری انتخابات است و سوم هم سید عمادالدین خاتمی فرزند منتخب دوم خرداد و یکی از جوانان نسل سوم انقلاب است که روایتی از آن حال و هوای خانه در آن روزهای حساس بازگو می کند.

گفتم اجرای شعارهایتان دردسر دارد

...«غافلگیرکننده بود. بدین معنا که تا اواخر دوران تبلیغات انتخاباتی برداشت ناظرین غیر از این چیزی بود که به وقوع پیوست ولی برای ما که از هفته های قبل در جریان افکارسنجی ها بودیم غافلگیرکننده نبود».

شعار سید محمد خاتمی «توسعه سیاسی» بود و هاشمی رفسنجانی پیش از پیروزی اش در انتخابات با او از این سختی ها سخن گفته بود؛ «اواخر دوره من آقای خاتمی پیش من آمد. هنوز کاندیدا نشده بود. مشورت کرد که کاندیدا شود و بعد هم گفت که می خواهم روی قانون گرایی و توسعه سیاسی تأکید کنم و شعارهایم این خواهد بود. من یک مقدار توضیح خواستم که این قانون گرایی و توسعه سیاسی چیست؟ مثلا مگر الان خلاف قانون عمل می شود؟ دیدم منظورش از قانون گرایی چیزهای دیگری است. همچنین توسعه سیاسی را تعریف کرد. من گفتم اینها رأی دارد و اگر کسی این مسائل را مطرح کند، مردم به او رأی می دهند. اما اجرای آن می تواند، برای شما دردسر جدی داشته باشد و در پایان کار نمی توانید به وعده هایتان عمل کنید. با تحربه علمی خودم این را گفتم. چون ما از اول پیروزی انقلاب افکاری داشتیم. در زمان مبارزات تفکر روشنی داشتیم و حرفهایمان را هم گفتیم و کم نیست ولی در عمل دیدیم این گونه نیست. ما خیلی آرمانی فکر می کنیم. فضای انقلاب و مردم، مخصوصا نیروهای وفادار به انقلاب و بدنه اصلی به گونه ای است که رهبری و امام در نظراتی که دارند، ناچار هستند به حوزه ای دینی این بخش از جامعه ملاحطه کنند».

(گفت و گوی روزنامه جمهوری اسلامی و صادق زیباکلام با آیت الله هاشمی رفسنجانی. منبع: کتاب زندگی و زمانه آیت الله هاشمی رفسنجانی؛ جعفر شیرعلی نیا)

  خبر پیروزی پدرم را روحانی داد

به گزارش جماران، سید عمادالدین خاتمی در مهرماه 1392 در گفت و گو با «تاریخ ایرانی» حس و حال دیدن پدر در کسوت کاندیداهی انتخابات و سپس ریاست جمهوری در سنین کودکی را شرح می دهد:

در ۹ سالگی، دیدن عکس و پوستر پدر روی دیوارهای شهر چه حسی برای شما داشت؟ خودتان در تبلیغات برای انتخاب پدرتان مشارکت داشتید؟

 لحظات هیجان‌انگیزی بود. من کمابیش به ستاد انتخاباتی خیابان به‌آفرین و خیلی از میتینگ‌ها می‌رفتم. بیشتر همراه با خواهرم و به بخش زنان ستاد می‌رفتم. شام غریبان امامزاده صالح که درگیری مختصری در آن اتفاق افتاد یا سخنرانی فائزه هاشمی در ورزشگاه شهید افراسیابی را یادم هست. دیدن آن همه شور و شوق و شعار حمایتی خیلی هیجان‌انگیز بود. خانه ما یک انباری کوچک داشت که با پوسترهایی که از ستاد می‌آوردم، آنجا را به ستاد کوچکی برای خودم تبدیل کرده بودم.

 تغییر شرایط خانواده برای شما در آن سن خوشایند بود؟

 برای من عجیب بود که چرا مادرم از این اتفاق خوشحال نیست. برایم سؤال‌برانگیز بود که با این همه توجه و ابراز محبتی که می‌شد، دلیل ناراحتی مادرم چه بود. ولی کم کم این تغییرات را حس کردم. دو شب مانده به انتخابات که ستاد به‌آفرین را پلمب کردند، یکی از محافظین به خانۀ ما زنگ زد و گفت بهتر است شما شب را در هال کنار هم بخوابید تا اگر اتفاقی افتاد پیش هم باشید. البته برای کودکی ۹ ساله مثل من، خوابیدن در هال خانه جذابیت داشت، اما شروع درک تغییرات جدید بود. از سوم خرداد ۷۶ مردم خیلی به خانۀ ما که آن زمان در خیابان پاسداران بود می‌آمدند. افراد مختلفی از شهرستان‌ها می‌آمدند، مثلا ساعت ۶ صبح زنگ می‌زدند که ما آمدیم آقای خاتمی را ببینیم. ما هم تجربه این شرایط را نداشتیم. در دوره انتخابات تعداد محافظین را زیاد کرده بودند و از خرداد تا مرداد که محل خانه را تغییر دادیم، عده‌ای از محافظین در زیرزمین خانه ما مستقر شده بودند. آن‌ها هم تجربۀ این وضعیت را نداشتند که مردم به این شکل به خانه بیایند. با وجود محافظین، حس بودن غریبه در خانه را داشتیم.

 مردمی که می‌آمدند خواسته‌ای داشتند؟

 نمی‌دانم خواسته‌شان چه بود اما یادم هست که بعضی وقت‌ها شب نمی‌رفتند و تهیه شام برای آن‌ها تبدیل به معضل می‌شد.

  مراجعین اعضای ستاد انتخاباتی در شهرهای مختلف بودند یا مردم عادی؟

 هم اعضای ستاد بودند و هم مردم عادی. خیلی‌ها گوسفند قربانی کرده بودند و به خانه ما می‌آوردند. جالب‌تر اینکه بعضی‌ها می‌گفتند ما نذر کردیم که اگر آقای خاتمی رئیس‌جمهور شود، گوسفند قربانی کنیم اما حالا پول نداریم، لطفا خودتان قربانی کنید به فقرا بدهید. یا زنگ می‌زدند می‌گفتند ما نذر کردیم که به تعداد رای ایشان صلوات بفرستیم، الان ما توانسته‌ایم ۳ هزار صلوات بفرستیم، بقیه‌اش -۲۰ میلیون- را شما بفرستید.

 تصویری که از رئیس‌جمهور داشتید، برای شما در آن سن و سال چگونه بود؟ به قول عامیانه‌اش فکر می‌کردید پدرتان چه کاره شده است؟

 با ذهن آن موقع فکر می‌کردم‌‌ همان وزارت است که قبلا داشت، اما کمی سرش شلوغ‌تر است و مردم بیشتری او را می‌شناسند و بیشتر دوستش دارند.

 وضعیت شما در مدرسه و نگاه هم‌کلاسی‌ها چطور بود؟

 آن موقع روزهای امتحانات بود، من چند دقیقه به مدرسه دیر رسیدم. بعدا از هم‌کلاسی‌هایم شنیدم که به هم گفته بودند عماد حالا که پدرش رئیس‌جمهور شده، معلم خصوصی می‌گیرد و به مدرسه نمی‌آید. هم‌کلاسی‌ها و دوستانم ابراز خوشحالی می‌کردند. افراد زیادی هم بودند که ادعای دوستی می‌کردند و علاقه داشتند نزدیک شوند.

در همان مدرسه ماندید؟

 بله، من از اول دبستان تا پیش‌دانشگاهی در یک مدرسه بودم.

 در خانواده چقدر به رئیس‌جمهور شدن پدرتان امیدوار بودید؟ خاطره‌ای هم در فیس‌بوک نوشتید که صبح سوم خرداد ۷۶ اولین کسی که به خانه شما زنگ زد و تبریک گفت، حسن روحانی بود. این خبر قابل باور بود؟

 آقای روحانی که تماس گرفت و به مادرم گفت، مادرم به حالت تعجب خندید که چطور می‌شود؟ خوش‌بین نبودیم به اعلام پیروزی، البته با توجه به شور اجتماعی در بین مردم احتمالش می‌رفت که این نتیجه حاصل شود بویژه با اقبالی که به ایده پدر برای سفر با اتوبوس به کل کشور شد، اما فکر نمی‌کردیم که این نتیجه اعلام شود.

 

حدس من ساعت ١١ روز جمعه این بود که خاتمی برنده خواهد شد

به گزارش جماران، علی محمد بشارتی وزیر کشور دولت سازندگی در گفت و گو با «شرق» به سوالاتی در مورد سمت و سوگیری مسئولان اجرایی انتخابات، نظرسنجی ها و روز برگزاری انتخابات پاسخ می دهد که نکات جالبی دارد.

او می گوید:

.....آقای هاشمی من را به خاطر اینکه راست یا اصولگرا هستم انتخاب نکرد. عملکردم را دیده بود. در آخرین سمینار قبل از دوم خرداد، من خدمت مقام معظم رهبری گفتم من آخرت خودم را به دنیای هیچ‌ کسی نمی‌فروشم، هر کسی از صندوق بیرون آمد اسمش را می‌خوانم، آقا هم صحبت من را تأیید و تصدیق کردند. همین بود که در مجلاتی مثل گل‌ آقا نوشتند: «بنویسید خاتمی بخوانید ناطق»، یعنی هیچ‌ کس باور نمی‌کرد. کیومرث صابری فومنی دوست ما بود. من بابت همین به او گله هم کردم.

 به این دلیل که شما بالاخره متمایل به آقای ناطق بودید این انتظار می‌رفت که شاید نگاه شما در انتخابات تأثیرگذار شود.

بله، فکر می‌کردند چون من اصولگرایم و آقای ناطق هم اصولگراست، پس آقای ناطق از صندوق بیرون می‌آید.

 آقای تابش معاون شما بودشنبه هشت صبح سوم‌ خرداد گفت ما پیش‌بینی می‌کنیم که انتخابات دومرحله‌ای شودشما خاطرتان هست؟

من یادم نیست. اما آنچه مهم‌تر از حرف آقای تابش است این است که ساعت یک نیمه شب، آقای ناطق زنگ زد گفت چه خبر؟ گفتم شیخ رأی نیاوردید. گفت پس من چه کار کنم؟ گفتم اگر می‌خواهی نامت به بزرگی در تاریخ ثبت شود، در اطلاعیه‌ای پیروزی آقای خاتمی را تبریک بگو. ایشان هم با مشاور خودش آقای نویسی مشورت کرد و اطلاعیه داد. آن چیزی که برای من محرز بود، این بود که این بار برخلاف توقع، اتفاقی در حال شکل‌گیری بود.

 یعنی توقع شما کاملاً این بود که اسم آقای ناطق از صندوق بیرون بیاید.

بله، ما دو تا بولتن روزانه داشتیم. یکی را برای آقا و یکی را برای آقای هاشمی می‌فرستادیم. نظرسنجی‌ها تا روز مثلاً ٣١ اردیبهشت مشخص نمی‌کرد که کدام برنده قطعی خواهند بود. ولی این‌طور هم نبود که تصور شود آقای ناطق دو سوم آرا را خواهد برد. روز دوم خرداد، آقای مهاجرانی که معاون پارلمانی بود، آمد به ستاد انتخابات و من از او سؤال کردم پیش‌بینی شما چیست؟ گفت به نظر من انتخابات دومرحله‌ای خواهد شد.

 شما به عنوان وزیر کشور چه زمانی به این استنباط رسیدید که برنده نهایی آقای خاتمی است؟

حدس من ساعت ١١ روز جمعه این بود که آقای خاتمی برنده خواهند شد. فرمانداری‌ها قلب تپنده انتخابات هستند. وقتی خبرها از آنجا می‌رسید - بدون اینکه وارد ماهیت موضوع شویم - گرایش‌ها را می‌دیدیم و بررسی می‌کردیم و متوجه می‌شدیم که آرا به سمت آقای خاتمی است. قبل از اینکه همه اعلام کنند من آقای هاشمی را صدا کردم. خواب بود. خانمش گفت آشیخ‌ اکبر خواب است. گفتم بیدارش کن. اولین خبر را من به آقای هاشمی دادم.

 واکنش آقای هاشمی چه بود؟ چه کار کردند؟ می‌خواهیم بدانیم خوشحال شدند یا عکس‌العمل خاصی نشان ندادند؟

خیلی خوشحال شدند. به دلایلی که الان جای شرحش نیست؛ ولی آقای هاشمی از انتخاباتی که ما برگزار کردیم لذت برد.

به نظر می‌رسد وزارت کشور توانست مدیریت خوبی هم بر اتفاقات دوران انتخابات داشته باشدمثلاً «کارناوال عصر عاشورا» یا مثلاً حواشی دیگری که رخ می‌داد را چطور مدیریت کردید.

حالا شما وارد آن موارد نشوید.

  یک نکته‌ای که می‌تواند به شما مربوط باشد فهرست نامزدهاست.

با آرای باطله ما پنج رأی در مصاحبه‌ای اعلام کردیم. برای همین هم آقای ری‌شهری که دوست ما هم هست، بدشان آمد.

 چون آرای باطله از میزان رأی آقای ری‌شهری بیشتر بود؟

آرای باطله چهارم بود. بالاخره من وزیر بودم باید اعلام می‌کردم. شاید برای شما الان سخت باشد باورش که با وجود اینکه من با آقای ناطق صمیمی بودم، اصلاً دلم نمی‌خواست ناطق یا خاتمی رأی بیاورند. دلم می‌خواست هر کسی که مردم دوست دارند، رأی بیاورد. این را من در محضر خدا می‌گویم. خاطره‌ای هم از آقای ناطق برای شما بگویم. در مجلس اول ١۵ نفر از نماینده‌ها رفتیم به کوبا برای اجلاس بین‌المجالس. شبی ١٠ هزار دلار هزینه هر ویلا بود. ٣٠٠ هزار دلار برده بودیم و خاطرمان جمع بود کم نداریم اما بالاخره باید امانتداری می‌کردیم. برای همین ویلاها را پس دادیم و فقط یک ویلا گرفتیم و هر چهار نفر در یک اتاق ماندیم. من، آقای ناطق، آقای ولایتی و آقای دکتر زرگر در یک اتاق بودیم. یک روز آقای ناطق، بعد از نماز من را هل داد گفت ناراحت نباش عمر سفر کوتاه است. گفتم من در فکر سفر نیستم ولی خیلی ناراحتم. آقای ولایتی باور کرد، آمد کنار جانماز من گفت چه اتفاقی افتاده است؟ وقتی هر سه آمدند، گفتم علت دارد. من شهرستانی باید با سه نفر دهاتی هم‌اتاق شوم! ناطق اهل نور است، به آقای ولایتی هم گفتم تو هم که اهل رستم‌آبادی. هر سه‌شان روستایی بودند و خندیدیم. این ویلا یک استخر داشت، آقای ناطق همه را می‌گرفت می‌انداخت در استخر. آقای موسوی تبریزی همراه ما بود، یک عبای خاشیه گران‌قیمتی داشت که اگر آب به آن می‌رسید از بین می‌رفت. او همیشه آن را بر تن می‌کرد تا آقای ناطق نتواند او را داخل استخر بیندازد. اما یک روز آقای ناطق بالاخره او را با عبا داخل آب انداخت. آقای موسوی تبریزی هم ناراحت شد با همه قهر کرد. به آقای ناطق گفتم باید یک کاری کنید. بالاخره آقای ناطق هم با شوخی و خنده کاری کرد که آقای موسوی تبریزی هم کوتاه آمد.

 ولی فهرست نامزدها به ترتیب حروف الفبا باید باشد ولی نام آقای ناطق اول بودآیا وزارت کشور نقشی در آن داشت؟

نه، این‌طور نبود. قانون می‌گوید باید به ترتیب حروف الفبا باشد. شاید در یک روزنامه این‌طور منتشر کرده بودند.

نه، فهرست انتشاریافته از سوی وزارت کشور این‌طور بود و محل بحث شد. یکی از دلایلی که می‌گفتند گل‌ آقا آن طنز را ساخت، هم همین بود.

نمی‌دانم، الان حضور ذهن ندارم. شاید آن زمان هنوز این قانون نبود. اصل موضوع اما چیز دیگری است. قانونمند بودن یعنی وابسته نبودن. چون وابسته بودن معذوریت‌هایی ایجاد می‌کند که فرد را از جاده عدالت خارج می‌کند. آقای ناطق از ما توقع نداشت به نفع او رأی بخوانیم اما توقع داشت که از آرایش صیانت شود و الا نه من خانه ایشان می‌رفتم و نه ایشان خانه من آمده بود. آقای ناطق هم برای خودش یک جایگاهی قائل بود که افکار عمومی آن را قبول نداشت. من به او این را گفتم و کمی هم به او برخورد. وقتی آن شب به او گفتم که رأی نیاوردی خیلی خبر تعجب‌آوری برایش بود. ضمن اینکه من با آقای خاتمی اصلاً ارتباطی نداشتم که به او زنگ بزنم بگویم سید، رأی آوردی. وظیفه من نبود. در داخل ولی واکنش‌ها زیاد بود. آن‌هایی که طرفدار آقای خاتمی بودند خوشحال بودند. طبعاً آن‌طرفی‌ها هم احساس نگرانی می‌کردند. آقای جنتی تا یک نصف شب در ستاد انتخابات بود. در عوض آقا تشکر بالابلندی از وزارت کشور کردند، اما حاصلش چه شد؟ حاصل این شد که آقای خاتمی نیامد از این فرصت استفاده کند بگوید مردمی که به من رأی دادند فقط اصلاح‌طلبان نیستند، اصولگرایان هم هستند. همه مشاوران، استانداران و وزیران را از نیروهای چپ انتخاب کرد. عنصری مثل احمد خرم، استاندار من بود. این چپ چپ افراطی است یا آقای صوفی یا عبدالعلی‌زاده؟ این‌ها از چپ رد شده بودند. اسم این اصلاح‌طلبی نیست.

 یعنی شما معتقدید از اصولگراها افراد زیادی به آقای خاتمی رأی داده بودند؟

بی‌شک. مملکت ما ٢٠‌ میلیون اصلاح‌طلب دارد؟

 چرا نداشته باشد؟

باید شما دلیل بیاورید. ما یک مورد انتخابات سال ٧۶ را داشتیم، انتخابات مجلس پنجم هم بود. باید همه را کنار هم گذاشت. آقای خاتمی یک عنصر باعاطفه، صمیمی، باادب، متواضع و خوش‌مشرب است. هر وقت هنوز من را می‌بیند تا کمر خم می‌شود. من چه کرده‌ام؟ چه گلی به سرش زده بودم؟ در نگاه چپ‌ها جایی برای راست‌ها وجود ندارد، ولی آقای خاتمی این‌طور نگاه نمی‌کرد. بعد از دوم خرداد، هاشمی دیگر رئیس‌جمهوری نبود و کابینه را دکتر حبیبی اداره می‌کرد. یک روز زنگ زدند که آقای خاتمی می‌گویند بیایید دفتر ایشان. من گفتم عرف این است که اگر کسی درخواست ملاقات دارد، ملاقات‌شونده باید وقت دهد. اگر آقای خاتمی درخواست ملاقات دارد باید از من بخواهد وقت تعیین کنم من که درخواست نکرده‌ام. گفتند این توهین به رئیس‌جمهوری منتخب است. خلاصه بعد دوباره تماس گرفتند گفتند آقای خاتمی گفته است فلانی هر وقت، وقت داشت بیاید، گفتم بگویید دوشنبه دو هفته بعد وقت دارم. وقتی من رفتم اولاً عمامه‌اش را برداشت و صندلی‌اش را گذاشت پایین صندلی من و باقلوای شهرشان را به من تعارف کرد. هر محبت و صمیمیتی بود دریغ نکرد. گفت من از شما استدعا می‌کنم یک دور با هم همکاری کنیم. گفتم نه. گفت چرا؟ گفتم من با شما توچال هم می‌آیم، اما با گروه شما نه. نمی‌گذارند من با شما باشم. گفت این‌طور نیست. گفتم وقتی کار شروع شود معلوم می‌شود. گفت سفیر شو. گفتم ١٠ سال قائم‌مقام وزیر خارجه بودم. گفت وزارت علوم، وزارت کشور، آموزش و پرورش؟ گفتم نه. گفت خواهش من این است که ماهی یک‌ بار بیایید اینجا. گفتم نه. گفت فصلی یک‌ بار یک نامه ادیبانه بنویسید. گفتم نه. هر کس بود جوش می‌آورد. رئیس‌جمهوری بود و ٢٠‌ میلیون رأی داشت. عده‌ای این‌ها را قاطی می‌کنند. یعنی شخصیت افراد را با موضع‌گیری سیاسی خلط می‌کنند. متوجه نیستند که آقای خاتمی شخصیتش یک چیز است و مواضعش یک چیز دیگر، چون نمی‌توانند تفکیک کنند نمی‌توانند ایشان را به عنوان یک دوست بپذیرند.

منبع: جماران

سرهنگ دوم پاسدار محمد هادی قوی پنجه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج درگز ضمن بازدید از نحوه اجرای میدان تیر و برگزاری کلاس ها اظهار داشت: این اردو ها به منظور تقویت روحیه حماسی و دفاعی دانش آموزان، افزایش مهارت های فردی و گروهی دانش آموزان در دفاع نظامی و غیر نظامی و استفاده صحیح از سلاح های نظامی در موقع بکارگیری برگزار می شود.

محسن هژبر مدیر عملیات ناحیه مقاومت بسیج درگز هدف از برگزاری این دوره ها را تقویت بنیه دفاعی دانش آموزان خواند و افزود: در این اردوی سه روزه دانش آموزان با فراگرفتن آموزش های نظامی با انواع فنون رزم، نحوه تیراندازی با اسلحه بصورت عملی و کلاس های ایست و بازرسی آشنا می شوند و خود را آماده دفاع همه جانبه در مقابله با تهدیدات احتمالی دشمن می سازند، تا در صورت نیاز از آمادگی لازم برخوردار باشند و بتوانند با حضور در صحنه در برابر متجاوزان ایستاده و کشور را در برابر دشمنان حفظ نمایند. 

وی خاطر نشان کرد: کلاس های تئوری این اردو با حضور بیش از 450 دانش آموز در اردوگاه آبگرم آموزش و پرورش برگزار شد و برنامه های فرهنگی و اخلاقی از قبیل سخنرانی مسئول دفتر نمایندگی، اقامه نماز جماعت و پخش کلیپ را از دیگر برنامه های جانبی این اردو علاوه بر کلاس های آموزش نظامی برشمرد.

همزمان با سراسر کشور و بارش نزولات آسمانی جشن میلاد حضرت مهدی(ع) در نقاط مختلف شهرستان درگز برگزار شد. سخنرانی، مدیحه سرایی توسط مداحان اهل بیت (ع)، ایستگاه صلواتی، اجرای تردستی، اجرای نور پردازی، اهدای جوایز و برگزاری مسابقه از جمله برنامه های این جشن ها در سطح شهرستان درگز بود.